Multiroom Hangfal DENON HOME 350

Leírás

Élvezze a legrészletesebb hangot bármelyik helyiségben a Denon Home 350 készülékkel. A fejlett akusztikus hardver, a szakszerűen hangolt digitális jelfeldolgozás és a prémium teljes skálájú meghajtók révén a Denon Home 350 a legtisztább hangokat biztosítja. Párosítson egy másik Home 350-et a még tökéletesebb sztereó hangzáshoz, vagy kombinálja más HEOS kompatibilis termékekkel.

A három gyorsválasztó gomb segítségével könnyedén tárolhatja kedvenc internetes rádióállomásait, hogy bármikor élvezze őket, a keresés nehézsége nélkül.

Párosítson két Denon Home 350 hangszórót a HEOS alkalmazás segítségével, és élvezze az igazi sztereó hangszórót. A Denon Home 350 hangszórók bal és jobb hangszórókként működnek, hogy Hi-Fi minőségű rendszert biztosítsanak, kábelek nélkül. Hallgassa meg Hi-Res kollekcióját olyan pontossággal és odafigyeléssel, amilyet a zenéje megérdemel.

Merüljön el vezeték nélküli hangzásban. Csatlakoztasson egy pár Denon Home 350-et egy DHT-S716H hangprojektorral és egy DSW-1H mélysugárzóval a teljes surround 5.1 házimozihoz.
A beépített HEOS segítségével otthonának minden szobája megszólalhat. Vagy csoportosítson további Denon Home hangszórókat, HEOS hangszórókat, hálózati lejátszókat vagy AV erősítőket, hogy ugyanazzal a dallal töltse fel az otthona minden helységét az otthoni hálózat használatával.

Elegáns kialakításával és kifinomult anyagaival a Denon Home 350 lenyűgöző, hogy első pillantásra megragadja a figyelmet, és mégis tökéletesen beleolvad a környezetébe.
Indítsa el zenei kalandját a legkisebb érintéssel. Az új, közelséget érzékelő csúcskategóriás interfész aktiválódik, amint a kezei közelednek.

Bruttó Ár: 254.000.- Ft