SONY Alpha 7 III Body (ILCE7M3B.CEC) fényképező

SONY Alpha 7 III Body (ILCE7M3B.CEC) fényképező

LEÍRÁS
24,2 MP-es 35 mm-es Full Frame CMOS-érzékelő hátsó megvilágítású kialakítással
Az érzékenységi tartomány felső határa ISO 51 200 (ami állóképeknél ISO 50 – 204 800-ig bővíthető)
Fast Hybrid AF 693 fázisérzékeléses, illetve 425 kontrasztérzékeléses AF-ponttal
Nagy sebességű, akár 10 képkocka/mp-es sorozatfelvétel AF/AE-követéssel
4K HDR videorögzítési képesség
5 tengelyes képstabilizálás
2 SD kártya slot
USB-C
Akkumulátor üzemidő 710 kép
Új érzékelő, továbbfejlesztett képfeldolgozó
A 24,2 megapixeles Exmor R™ CMOS-érzékelő új verziója már hátsó megvilágítású, továbbá a legújabb BIONZ X™ képfeldolgozó motorral és felhasználói LSI-vel készül. Az ezzel a kombinációval elérhető adatkiolvasási sebesség kétszeres, az adatfeldolgozási sebesség pedig 1,8-szeres.

Hátsó megvilágítású, Full-Frame érzékelő
A fényképezőgép 35 mm-es Full Frame CMOS-képérzékelője hátsó megvilágítású szerkezet, amely hatékonyabban gyűjti össze a fényt, kiterjeszti az áramkörök léptékezhetőségét, és a réz vezetékeknek köszönhetően gyorsabban továbbítja az adatokat, egyúttal minimalizálja a zajt minden egyes kép részletgazdagságának fokozásához.

Kevesebb zaj a nagy felbontású képeken
A normál ISO-tartomány az ISO 100 – ISO 51 200-ra bővült (állóképeknél ISO 50 – ISO 204 8007-ig kiterjeszthető), a részletvisszaadási és a területspecifikus zajcsökkentési technológia megőrzi a képek részletgazdagságát, és kiszűri a zajt. Nagy ISO-érzékenység mellett fotózhatsz anélkül, hogy aggódnia kellene a zaj vagy a képminőségromlás miatt.

Finom átmenet az árnyékból a csúcsfényig
Kb. 15 fokozatnyi dinamikatartomány8 alacsony érzékenységbeállítások mellett az újrahangolt CMOS-érzékelőnek és képfeldolgozónak köszönhetően, amelyek sima átmenetet valósítanak meg az árnyékoktól a csúcsfényekig, a kreatívabb képalkotásokért.

Valósághű színvisszaadás
A színvisszaadási teljesítmény ugrásszerűen javult, így a témák megörökítése természetesebb, valósághűbb színekkel történik. Ennek köszönhetően a portrék bőrtónusa, a tájképek egének kékje és az életképek élénk árnyalatai egyaránt kifejezetten élethűnek látszanak.

Stabilabb felvétel 5 tengelyes képstabilizálással
A legújabb precíziós stabilizálás stabilizáló egységgel, giroszkópos érzékelőkkel és algoritmusokkal 5,0 fokozatnyi zársebességjavulást ér el olyan rendszerben, mely ötféle fényképezőgép-mozgást tud kompenzálni sokféle objektívvel, és kiváló teljesítményt nyújt.

14 bites RAW-adatkimenet a gazdag átmenetekhez
A természetesebb átmenetekhez a legújabb BIONZ X képfeldolgozó és felhasználói LSI a képjeleket 16 bites formátumban dolgozza fel. A processzor 14 bites RAW-adatkimenetet is lehetővé tesz akár csendes vagy sorozatfelvételi módban is.

4D FOCUS – továbbfejlesztett AF-teljesítmény
Az AF-teljesítmény javult az α9 esetében is megvalósított AF-fejlesztésekkel és azok optimális alkalmazásával, így ha az α7 III megtalál egy kiszámíthatatlanul mozgó témát – például mozgásban lévő táncost, bokszolót vagy vadállatot –, nem veszíti el egykönnyen.

  1. Rendkívül sok fázisérzékeléses AF-pont
    Ez a fényképezőgép 693 fázisérzékeléses AF-pontot használ, amellyel a képterület kb. 93%-át lefedi, továbbá 425 sűrűn elhelyezkedő, kontrasztérzékeléses AF-pontot a jobb fókuszteljesítmény érdekében.

Méret és súly
126,9 × 95,6 × 73,7 mm
650 g

Bruttó Ár: 769.000 Ft